În fiecare an de „Ziua Națională a Contabilului Român” sunt recunoscuți și apreciați profesioniștii din domeniul contabilității din România. În cadrul acestui eveniment se premiază și se evidențiază contribuția și performanțele remarcabile ale societăților de expertiză contabilă, cât și a celor de contabilitate. Anul acesta, în cadrul festivității „Topul celor mai bune companii membre CECCAR din localitatea Iași” la secțiunea societăți de contabilitate, Delta Expert Consult a obținut locul I, reușind să impresionăm prin serviciile noastre de calitate, dar și prin abordarea profesionistă de care am dat dovadă pe parcursul anului 2022.

Secretul succesului constă în angajamentul nostru față de clienți, în pasiunea pentru excelență, dar și în dorința de a aduce mai multă valoare în fiecare proiect. Fiind o echipă orientată spre rezultate excepționale, tindem să oferim tot ce este mai bun pentru a obține performanțe notabile. Cu o experiență vastă în domeniul contabilității, echipa noastră a demonstrat încă o dată că este capabilă să ofere cele mai bune soluții clienților săi. Prin urmare, unde standardele sunt înalte, câștigarea locului I reprezintă o realizare remarcabilă și o dovadă a muncii noastre bazate pe calitate și eficiență.

În ultimii ani, am învățat că abilitatea de a ne adapta rapid și de a inova ne ajută să fim în pas cu cerințele și schimbările pieței. Astfel, toate valorile promovate de noi, precum transparența, confidențialitatea, flexibilitatea, responsabilitatea, sunt pilonii pe care ne bazăm în fiecare activitate. Relația noastră de lungă durată cu clienții este fundamentul succesului nostru. Prioritatea noastră este să construim colaborări solide și de încredere cu fiecare partener, oferindu-le mereu suport în rezolvarea problemelor lor financiare și contabile. Toate aceste elemente sunt incluse în viziunea noastră profesională.

 

 

Ori de câte ori avem ocazia de a fi apreciați pentru eforturile noastre, simțim și mai multă motivație pentru a merge mai departe. Aceste momente de succes sunt reprezentative, deoarece accentueză faptul că ne implicăm cu adevărat și punem toată pasiunea și dedicația în ceea ce facem. Cu toate acestea, în călătoria noastră către excelență, întâlnim și provocări, dar și momente de introspecție. Acestea pot apărea sub diferite forme, dar de fiecare dată încercăm să ne dezvoltăm și mai mult, învățând din fiecare experiență. Prin urmare, încercăm să rămânem fideli valorilor noastre, să fim deschiși către noi oportunități și să devenim mereu mai buni în ceea ce facem. În cele din urmă, succesul vine prin perseverență, încredere și dedicare totală față de ceea ce ne propunem să realizăm.

În numele întregii echipe Delta Expert Consult, ne dorim să transmitem cele mai sincere și călduroase mulțumiri pentru susținerea și aprecierea acordată pe parcursul timpului. Suntem copleșiți de bucurie și de mândrie pentru obținerea locului I, un rezultat care ne onorează și ne motivează să continuăm să oferim servicii de înaltă calitate. Suntem profund recunoscători pentru fiecare proiect încredințat. Succesul nostru nu ar fi fost posibil fără sprijinul și colaborarea dvs. valoroasă.